Доставка
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. [Повече информация]

Доставка

Всички поръчки, получени до 13:30ч. в работен делничен ден (от понеделник до петък) и при наличност на всички артикули, се изпращат същият ден и се получават според графика на куриерската фирма. Артикулите на които е записано в описанието, че са ръчна изработка, биват изпращани при възможност същият ден или на следващият.


БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки на стойност над 99 лв с ДДС на територията на Република България!
Като доставката до посочения адрес се извършва с избрана от нас куриерска фирма. При доставка с куриерска фирма, посочена от клиента, стойността на доставката се заплаща.


За поръчки на стойност под 99лв.
Клиентите имат възможност да изберат най-удобния за тях начин на доставка:

Доставка до офис на куриерската фирма с която работим (Еконт)
За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващият работен ден. Цената на куриерската услуга варира в зависимост от теглото и наложения платеж на поръчката Ви. Приблизителна стойност от 5,50лв. до 7,50лв.

Доставка до желан адрес в страната
За повечето градове и големи населени места, доставката е в рамките на следващият работен ден. Цената на куриерската услуга варира в зависимост от теглото и наложения платеж на поръчката Ви. Началната стойност от която започват цените е 6,50лв., а крайната варира.

За всички поръчки, приети след 13:30ч. в работен ден, събота и неделя се обработват и по възможност се изпращат през първият работен ден и се получават според графика на куриерската фирма.
Доставки НЕ СЕ извършват в почивните дни и официалните празници.

Документи
Всяка доставка се придружава от фактура с касов бон (при предварително изискана от клиента) или само касов бон - издава се от куриерската фирма.


За по-прецизно изчисление на стойността на куриерската услуга посетете следния линк - Еконт проверка на цена


ВАЖНО
1. Всички пратки се изпращат с опция преглед, а такива в които има чуплив артикул биват застраховани.
2. Всеки клиент решил да върне пратката си след получаването й, заплаща куриерските услуги за връщането й.
3. Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху Клиента. Търговецът не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
4. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца. В случаите когато от Търговеца са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката Търговеца не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
5. При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
6. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговеца се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.