Често задавани въпроси
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. [Повече информация]

Често задавани въпроси

Как да направите поръчка в нашия сайт?
Желаните от Вас артикули може да поръчате през системата, като изберете желаното количество и кликнете на бутона "Купи/Добави в количка". След това в горният десен ъгъл ще видите количката си, като трябва да натиснете на "Виж количка и поръчай". В новоотворената страница натиснете в долният десен ъгъл на "Поръчване".  За да бъде завършена и изпратена поръчката Ви при нас, трябва да въведете нужната информация във формата за поръчка - име и фамилия, телефон за връзка, мейл адрес, адрес и град за доставка. На предпоследната стъпка има поле, в което може да ни напишете допълнителна информация, която желаете да знаем. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите около поръчката Ви. След като завършите поръчката и видите надпис "Поръчката Ви е завършена успешно", ще получите email (в случай че не сте го объркали при въвеждането му във формата), че сте направили поръчка при нас.
 
Дизайн по Ваш избор, възможно ли е?
Разбира се, по-голяма част от артикулите в сайта са ръчно изработени от нас и има възможност за персонализирането им спрямо Вашите изисквания и тема. В такъв случай разполагате с няколко опции да се свържете с нас - да ни потърсите по телефона - 0898428782, да ни напишете писмо от Вашия мейл на нашия - sales@102podaraka.com или да попълните формата за контакти поместена в нашия сайт. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите.
 
Време за доставка?

Артикули, които са готови и са на склад, без нужда от промяна, могат да бъда при Вас в рамките на 2-3 дни. Повечето артикули се изпълняват ръчно специално за Вас, поради тази причина срокът за изпълнение на поръчката в този случай е 3-4 работни дни. 

Ако имате въпроси и поръчката Ви е спешна, молим Ви да ни пишете на sales@102podaraka.com или да ни потърсите по телефона - 0898428782, за да реагираме максимално бързо. Имайте в предвид, че в подобен случай се начисляват 50% върху стойността на поръчката Ви.
 
Цена на доставката?
Цената на доставка варира в зависимост от това колко тежи поръчката Ви. За справка и ориентировъчна цена на доставка, посетете "Тарифния калкулатор на куриерска фирма Еконт". При поръчки на стъклени или порцеланови изделия е възможно доставката да бъде по-висока, тъй като е възможно да ги изпратим с опция застраховка.
 
Начин на плащане?
Плащането се извършва с наложен платеж в момента на доставка на артикулите. При поръчки на по-голяма стойност и при персонализирани поръчки (покани, подаръчета и др.) е нужно заплащане на капаро в рамките на 50% от поръчката Ви по банков път.